Wat is het grootste merk voor brillenkasten?

Max Vergelijk.

Het merk is gemaakt als antwoord op de grote hoeveelheid gevallen die ik vroeger vroeg: "Wat voor soort gevallen?" Ik wist niets over de wereld van de bril, dus toen ik werd gevraagd om een grote merk zaak te produceren, wist ik dat het een nieuw ding dat moest worden uitgevonden. Ik was verrast toen ik de eerste in de hand kreeg. Ik dacht: Hoe kan dit? Max Vergelijk had een grote geschiedenis in het Nederlandse circus en was een van de pioniers van het circus en circusmagie. Hij kwam vanuit Den Haag naar Amsterdam, met een koffer vol dozen, waarmee hij een gigantische circustent droeg. In het begin was hij geen circusartiest, maar hij was een groot goochelaar, en in die dagen werden de meeste goochelshows 's nachts uitgevoerd. Hij was een vernieuwer van de eerste van hen, en hij ging op de eerste moderne circus te creëren. Het was erg moeilijk in het begin voor mensen om te begrijpen, maar hij heeft een geweldige job met de setup. Zijn ideeën waren revolutionair en hadden een grote impact op het veld. Een ervaringsrapport Grijze Fietstas weergeven. Hij richtte het circus op in 1884 en opende in 1890 het eerste circus van Nederland. Hij was altijd de kampioen van de nieuwe beweging en hij creëerde een aantal belangrijke innovaties op het gebied van circusprestaties. Hij gaf ons zijn handelsmerk van de "menigte". Hij bracht een echte magie naar het circus en maakte het een entertainment en een leuke activiteit voor de mensen.

Max en zijn ideeën beïnvloedden ook het Duitse circus in de jaren 20 en 30. Wat zijn spektakelgevallen? De beste circusartiest in de 20e eeuw, die ons het woord "publiek" gaf, is waarschijnlijk Max Schoenmaker, de beroemde clown in de film Dances with Wolves (1948). Max Schoenmaker was een circusperformer van grote faam in de jaren 1920 en '30. Toen ik in Berlijn was, ontmoette ik de beroemde circusentertainer Max Schoenmaker. Het was op dat moment dat ik voor het eerst hoorde van de term "menigte". Dat was de eerste keer dat ik die term hoorde. In vergelijking met brillenkoker vergelijk is het merkbaar geschikter.