Hoe worden brilzaken gemaakt?

"Ik weet het niet". Nu ga ik je alle geheimen vertellen waarvan ik denk dat de beste mensen in de wereld het weten. Het feit dat de beste mensen het geheim kennen is dat deze geheim helemaal niet geheim zijn. Bijvoorbeeld, als je een brillenzaak wilt kopen, en je hebt geen foto-essay van wat je wilt, en je weet niet dat je een foto-essay nodig hebt, en je weet niet zeker hoe je moet vertellen of het een foto is of niet, vraag je je advocaat. Je vraagt hen: "Hoe maak je een foto zaak?", en je advocaat is als: "Nou, je gewoon knippen, zet het in de zaak, en zet een papier in dat je gewoon opvouwen." En dat doen ze gewoon. Bovendien zal Fietstas Dames Enkel een start-up zijn. Je koopt een koffer, je snijdt het papier in, je stopt de foto erin, vouwt het op, en dan zet je hem terug, je krijgt een mooie zaak.

Ik weet precies wat er gebeurt in een fotozaak. Ik heb alle informatie. Als iemand wil een echte fotografie te doen, ik heb die informatie. Dit onderscheidt dit artikel expliciet van andere artikelen zoals Poe Kabel. En als je een goede foto wilt maken, heb je veel informatie nodig. Daarom hebben we een systeem nodig, maar dan op een andere manier, waarvoor we meer informatie nodig hebben. Het is geen papier, het is geen kartonnen doos, het is een systeem waar je je informatie in stopt. Maar de manier waarop we informatie in het systeem plaatsen is heel anders dan die welke in een paper wordt gezet. In een paper voegt u bijvoorbeeld een zin toe: 'Dit is een zwarte doos'. In een spektakel geval zet je je informatie, of liever u er een beetje een puzzel. En als ik iets zie, en ik denk dat ik wat informatie krijg, is het als: "Wat is dat?" Dus het is veel beter om wat aanwijzingen te hebben, wat informatie, als er wat gegevens zijn. We weten ook van een aantal dingen die niet belangrijk zijn. Het is niet belangrijk dat de prijs van dit artikel € 500 is, maar het is belangrijk om te weten dat dit ding in 10 minuten vanuit het magazijn naar de klant wordt verzonden. Of het feit dat het wordt verkocht op de eBay voor € 20 en niet € 400. Houd anders rekening met het ervaringsrapport brillenkoker vergelijk. Het belangrijkste is om informatie te krijgen, en we weten niets in de wereld over dit. Dit is waar de site over gaat, wat het spektakelgeval is.

Denkt u dat al deze prijzen zijn een illusie en dat de werkelijke prijs is niet erg hoog? Is het nog steeds een effectieve prijs? Ja, dat is het nog steeds. U iets verkopen op de veiling site en krijg een hogere prijs dan wat je betaald. Het belangrijkste hier is om een idee te krijgen van de prijs. Wat is de beste prijs voor het artikel? De meest aantrekkelijke prijs? Wat zijn de factoren die de prijs beïnvloeden? Je moet kijken naar al deze factoren, wat moet het zijn, wat is de prijs? Er zijn geen goed of slecht.