About me

Ik ben geboren in Nederland en opgegroeid in Engeland. Ik volg dit onderwerp al een lange tijd en heb mijn eerste verschijning in een circus in de vroege jaren 1990. Mijn eerste circuservaring bestond uit dat ik probeerde op te treden als clown in een schoolspel en ik was altijd gefascineerd door de circuswereld en hoe het het leven van gewone mensen kan beïnvloeden. Ik heb ook een zwak voor de wetenschap, en ik heb altijd al geïntrigeerd door alle aspecten van het circus ervaring, met inbegrip van de wetenschap. Ik heb vaak verbaasd over hoeveel wetenschap is opgenomen in de shows, met inbegrip van alle verschillende soorten show die worden opgevoerd. Een van mijn favoriete dingen over het circus, vooral de meer moderne, is hoe het vaak een plek om iets te leren dat ik denk dat is een belangrijk onderdeel van een gezond, goed afgerond leven: circus opleiding, acteren, prestaties, wetenschap en dergelijke.

Op social media vind je me op Twitter of ik zit op Google als MaxBrouwer.

Ik werk aan een blog genaamd Friesian-Langerechte, over cases over Friese architectuur en de bouw van hoogbouw in Nederland en over de geschiedenis en toekomst van deze projecten. Voor het eerst wordt hier het verhaal verteld van een toren gebouwd in het Nederlandse dorp Friesia (nu Friesia Nieuws). Het verhaal van de Friese toren (ik ben bang dat het al eerder verteld is) is een verhaal van een mislukte poging tot hoogbouw in een dorp in Nederland. Zoals u lezen in de blog, de architect die bedacht dit project was een immigrant genaamd Max Bouwer (of Buwer). Buwer werd geboren in Nieuw Wijk, maar verhuisde in de jaren vijftig naar Amsterdam, naar Friesia en in 1958 ontwierp hij het fries-Langerechte (of Friese L-Lei) project. Het project was bedoeld als hoogbouw in een afgelegen dorp, een architectonisch concept dat al sinds minstens de jaren dertig in Nederland bekend en bestudeerd is, en dat in de Nederlandse literatuur vaak wordt aangeduid als "het eerste grote hoogbouwgebouw".

Mijn doel

Mijn passie gaat over de schoonheid van de menselijke geest. Dus, hier vindt u een verzameling van mijn artikelen over het fenomeen van "het grote spektakel", het fenomeen dat de meesten van ons ervaren elke keer als we gaan zitten en kijken naar een spektakel. Er zijn veel artikelen hier over de geschiedenis van dit fenomeen, hoe het zich heeft ontwikkeld, de redenen waarom we niet kunnen stoppen met het kijken naar het spektakel en de oplossingen die in staat zouden zijn om u te helpen.

U zou ook in mijn artikel over het onderwerp kunnen geinteresseerd zijn: Het grote spektakel: een theorie van waarneming en zijn verhouding tot waarneming zelf. In het volgende artikel zullen we meer in de diepte komen met de vraag hoe de perceptie van een visueel fenomeen kan worden verbonden met onze perceptie van de wereld om ons heen. Bekijk de volgende artikelen: A. De Jong, B. Tullos en D. G.